Τρεις που "καίγονται" και τρεις... ψιλοαδιάφοροι

Με τις αναμετρήσεις του β’ γκρουπ ολοκληρώνεται σήμερα η 28η αγωνιστική, η πρώτη του δεύτερου γύρου των πλέι οφ.

Στο «Τσίρειο» η ΑΕΛ υποδέχεται την Δόξα σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος ΑΕΛ απ’ την στιγμή της πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, αντιμετωπίζει τα παιχνίδια πρωταθλήματος περισσότερο σαν παιχνίδια – προετοιμασίας, αφού βαθμολογικοί στόχοι δεν υπάρχουν ενώ η φιλοξενούμενη Δόξα, όντας στην προτελευταία θέση θέλει πάση θυσία βαθμούς για να μην επιτρέψει στον Οθέλλο να πλησιάσει απειλητικά.

Στο «Αντ. Παπαδόπουλος» ο Οθέλλος φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που… καίγονται για την νίκη. Η ομάδα του Κώστα Σακκά βρίσκεται στην τελευταία θέση, με τρεις βαθμούς λιγότερους από την προτελευταία Δόξα και θέλει επειγόντως την νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή ενώ η προσφυγική ομάδα, αν και φαινομενικά αδιάφορη θέλει βαθμολογικό κέρδος για να μην εμπλακεί σε περιπέτειες στο φινάλε.

Τέλος στο «Αμμόχωστος», η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Αγία Νάπα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό στόχο στο παιχνίδι, γι’ αυτό και αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος για την νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι έχοντας +5 από τον τελευταίο Οθέλλο, θέλουν βαθμολογικό κέρδος για να ισχυροποιήσουν την θέση τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17:00.