Παίκτης του Ερμή, οπαδός του Απόλλωνα (Το μήνυμα του Λόπες)

Μέσω του λογαριασμό της συζύγου του στο Facebook, ο Τόνι Λόπες επικοινωνεί με τον κόσμο του Απόλλωνα, τονίζοντάς τους ότι είναι οι καλύτεροι στην Κύπρο και πως πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο αμυντικός του Ερμή ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τη Λεμεσιανή ομάδα και το δέσιμό του με τον κόσμο, έστω κι αν πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Αραδίππου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αμυντικού του Ερμή:

Hi to everyone...
1- my team is ermis now the only way i've learned about football is too always give my best no matter where i am And the colour i wear...i have to be professional And respect my Club And my President that pays my saláry And gave me chance to play football.
2
I understand your frustration about the last results(players,Fans commitee),But you cannot fight between you guys...what is apollon without their Fans??what is apollon without their players,kirZis And commitee?nothing.
if god wants apollon to take the champion apollon will take the champion...if we have to suffer we will suffer untill the end But u guys have to believe more than everybody else,specially the players And coaches,you command thousand dreams.believe in yourselves And play with passion,u can do it...But like every team they need their passionate fans in hard moments.they need the best Fans in Cy and is Now or never...in This moments you have to be one team only(Fans,commitee And players) and the must important apollon still can take the champion...believe it And all together bring the champion to Limassol.apollon always ready for fight...
"Every champion was once a contender that refused to give up"
R.Balboa 
My respect antonio lopes

"Σας χαιρετώ όλους.

1. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Ερμής και ο μόνος τρόπος από όσα έχω μάθει στο ποδόσφαιρο είναι πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό χωρίς να έχει σχέση πού βρίσκομαι και τι χρώματα φοράω. Πρέπει να είμαι επαγγελματίας και να σέβομαι το σύλλογο και τον πρόεδρο που μου πληρώνει το μισθό μου και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.

2. Καταλαβαίνω την αναστάτωση σας για τα τελευταία αποτελέσματα (παίκτες, φίλαθλοι, διοίκηση), αλλά δεν πρέπει να μαλώνεται μεταξύ σας. Τι είναι ο Απόλλωνας χωρίς τους φιλάθλους του; Τι είναι ο Απόλλωνας χωρίς τους παίκτες του, τον Κίρζη και τη διοίκηση; Tίποτα. Αν ο Θεός θέλει ο Απόλλωνας να πάρει το πρωτάθλημα, τότε ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν πρέπει να υποφέρουμε, θα υποφέρουμε μέχρι το τέλος. Εσείς, όμως, παιδιά πρέπει να το πιστέψετε περισσότερο από τον καθένα, ειδικά οι ποδοσφαιριστές. Και οι προπονητές έχετε ενώπιόν σας χιλιάδες όνειρα. Πιστέψετε στους εαυτούς σας. Παίξτε με πάθος και μπορείτε να το κάνετε. Όπως, όμως, κάθε ομάδα χρειάζεται τους παθιασμένους της φιλάθλους στις δύσκολες στιγμές. Χρειάζονται τους καλύτερους φιλάθλους στην Κύπρο και... είναι τώρα ή ποτέ. Σας αυτές τις στιγμές πρέπει να υπάρχει μία μόνο ομάδα (φίλαθλοι, διοίκηση και παίκτες) και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Απόλλωνας μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής. Πιστέψετέ το και όλοι μαζί φέρτε το πρωτάθλημα στη Λεμεσό. Απόλλων, πάντα έτοιμος για να παλέψει. "Κάθε πρωταθλητής ήταν κάποτε ένας διεκδικητής που αρνιόταν να τα παρατήσει". Ρόκι Μπαλμπόα.

Το σεβασμό μου, 

Αντόνιο Λόπες.