Ανεβαίνει η Άχνα... βυθίζεται ο Οθέλλος (Φώτος)

Αν και ο Οθέλλος σκόραρε πρώτος με τον Σάσι και στην συνέχεια ο Ρόιν απέκρουσε πέναλτι, εντούτοις ο Εθνικός Άχνας βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να επικρατήσει με 2-1, χάρις στα γκολ των Πιντσέλι και Χατζηβασίλη. Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται να είναι καταδικαστικό για την ομάδα του Κώστα Σακκά…

Δυνατά, ευκαιρία και γκολ

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι και μόλις στο 3’ έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ όταν ο Γκριγκαλασβίλι συνδυάστηκε ωραία με τον Τιάγκο και ο τελευταίο έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση, στέλνοντας την μπάλα έξω. Η πίεση του Οθέλλου καρποφόρησε στο 12’, όταν ο Σάσι έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε έξοχα τον Βαλβέρδε, για το 1-0.

Πιντσέλι με την... δεύτερη

Στο 35’ ο Βάλντο ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ευθυμίου και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πιντσέλι… έριξε στα δεξιά τον Ρόιν όμως το πλασέ του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, χάνοντας μοναδική σπουδαία ευκαιρία για ισοφάριση. Εννέα λεπτά αργότερα όμως, στο 44’ ο Βραζιλιάνος άσος του Εθνικού βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον γκολκίπερ του Οθέλλου, με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ανατροπή με Χατζηβασίλη 

Ο Οθέλλος έδειχνε να είναι πιο επιθετικός στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με τον Χατζηβασίλη στο 59’. Αποτέλεσμα το οποίο είναι καταδικαστικό στην προσπάθεια του Οθέλλου για παραμονή.

Ήθελε, δεν μπορούσε

Ο Οθέλλος ήθελε, προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως έδειχνε αρκετά επηρεασμένος από την εις βάρος του ανατροπή και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει με ισοφάριση. Έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε τον Εθνικό να κερδίζει με 2-1 και την ομάδα της Αθηαίνου να… βυθίζεται ακόμη περισσότερο.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ρόιν, Παναγιώτου (60'Βέρα), Ευθυμίου (66'Κυριάκου), Μενέντες, Βασιλείου, Ουλίσε, Γκριν, Γκριγκαλασβίλι, Τιάγκο, Χατζηγιαννακού, Σάσι (77'Κυριάκου).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βαλβέρδε, Χάτζιαρος, Γιαγκουδάκης, Ταλ, Ατάντα, Στόλερ, Πράκερ, Πιντσέλι (81'Μαμαντού), Χατζηβασιλής (74'Ντε Μέλο), Μπέλφορντ, Βάλντο (89'Ζουνίνιο).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάσι, Ρόιν, Ευθυμίου / Στόλερ, Ταλ, Πράκερ (6η)

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Σταύρο Πέλεκη.