ΒΟΜΒΕΣ προς πολλές κατευθύνσεις! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επίθεση προς πολλές κατευθύνσεις από τον αντιπρόεδρο του Οθέλλου Αθηαίνου Τάσο Κουφοπαύλου. Μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα και έριξε... βόμβες μεγατόνων!

"Ζητούμε να μην γίνονται φιλικά. Εμείς πήραμε καθαρούς βαθμούς. Υπάρχουν συμβούλια που καταστρέφουν το ποδοσσφαιρο. Εχει συμβούλια που κατέστρεψαν το ποσδόσφαιρο. 'Εχουν στα γηπεδα 10 φιλάθλους. Πρέπει να ντρέπονται και να λένε πως θα δούμε... ένα διαφορετικό Εθνικό... και να μην βλέπουμε τα προηγούμενα τους φιλικά. Ο Οθέλλος ήταν καθαρότατος. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους παίκτες μας. 

Μιλώ για αρκετούς προέδρους. Κάποιοι έδιναν 9 βαθμούς, Κάποιοι έλεγαν από τον πρώτο γύρο πως θα μείνουν στην κατηγορία...

Ακόμη και σήμερα μπορούμε να σωθούμε. Δεν θέλουμε την χάρη του κυρίου Κίκη που είπεν τι θέλουμε... και να μας χαρίσουν. Έγινε ένα παιχνίδι στα ψηλά την περασμένη εβδομάδα και έβαλαν τους μικρούς γιατί εν είχαν στόχους και εχάσαν 3-0  και τώρα πήγαν και διεκδικήσαν παιχνίδι. Μία ομάδα έβαλε χθες τερματοφύλακα ένα 17χρονο. Εννά δοκιμάσουν τον 17χρονο; Εγώ δεν λέω ομάδες, εσύ να πεις τις ομάδες... Εβαρέθηκε ο κόσμος. Εμείς θέλουμε καθαρό ποδοσφαιρο.
Εμείς κερδίσαμε την ΑΕΛ... ποιον τερματοφύλακα και ποιους παίκτες χρησιμοποίησαν μαζί μας; Έχει κανένα που μπορεί να αμφισβητήσει τον Οθέλλο. Μαζί μας η ΑΕΛ φύλαξε παίκτες για το κύπελλο. Εχτές τι ήθελε να φυλάξει, που έχει κύπελλο σε 3 εβδομάδες;  Για όνομα του Θεού... Εμείς δεχθήκαμε πιέσεις στον πρώτο γύρο από ομάδα που έπαιξε στο τσάμπιονς λιγκ και μας κέρδισε δύσκολα στο 85΄ για να μην προκαλέσουμε τραυματισμούς παικτών... Περασμένη εβδομάδα πήραμε Χ και επειδή πήραμε Χ κέρδισαν οι άλλοι. Ο κόσμος εβαρέθηκεν τους. Είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε να πω περισσότερα..."