Περπατάνε... παράλληλα

Από το ξεκίνημα της σεζόν οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας (συνήθως με αυτή την σειρά) ήταν τα φαβορί για τον τίτλο και τώρα μόλις τέσσερις στροφές πριν το τέλος, οι εκτιμήσεις έγιναν πραγματικότητα.

Η ομάδα της Λευκωσίας και η ομάδα της Λεμεσού περπατάνε... παράλληλα όλη την σεζόν, έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους αρκετές φορές την πρωτιά στην βαθμολογία και το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει ένα προβάδισμα δυο βαθμών για να κόψει πρώτο το νήμα.

Αυτό γίνεται γιατί στα playoffs οι γαλαζοκίτρινοι τα πάνε αρκετά καλύτερα, έχοντας μαζέψει εννέα βαθμούς. Από την άλλη ο Απόλλωνας έχει μαζέψει πέντε, όμως είναι φουλ μέσα στην κούρσα του τίτλου τον οποίο θα κατακτήσει αν κάνει το 4Χ3.

Δυο ομάδες που μας αντιπροσώπευσαν σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων (όπως και πέρσι), δυο ομάδες που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα τραυματισμών, που άλλαξαν προπονητές, που είναι αρκετά ασταθείς από την αρχή της σεζόν σε απόδοση και αποτελέσματα.

Μετά από 28 αγωνιστικές, οι απαντήσεις στο ερώτημα "Ποιός θα κατακτήσει τον τίτλο;" παραμένουν μοιρασμένες. Οι προβλέψεις απαγορεύονται και το μοναδικό σενάριο που έχει πραγματικά πολλές πιθανότητες, είναι πως ο τίτλος θα πάει είτε σε ΑΠΟΕΛ, είτε σε Απόλλωνα. 'Η μήπως όχι; Σε μερικές βδομάδες θα ξέρουμε...