Ο Χρύσης για το πρωτάθλημα και την αύξηση...

Ο Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, δίνοντας μας την άποψη του για την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Α’ Όμιλος του πρωταθλήματος αλλά και για την αύξηση των ομάδων στην Α’ Κατηγορία. Πιο κάτω οι απόψεις του νεαρού τεχνικού...

Για το πρωτάθλημα: “Βλέπουμε πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ γιατί οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη είναι όλες πολύ κοντά βαθμολογικά. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι από τους δύο πρωτοπόρους μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει κανείς να κερδίσει δύο παιχνίδια σερί. Πλέον στον πρώτο όμιλο νομίζω είναι αχρείαστη η προσθήκη της 6ης ομάδας, αφού πάντα καταλήγει αδιάφορη, όπως γίνεται πλέον και με τον Ερμή. Φυσικά ο Ερμής καθορίζει και τον πρωτοπόρο μέχρι στιγμής αφού ενώ έχασε με τους υπόλοιπους “έκοψε” 5 βαθμούς από τον Απόλλωνα”.

Όσο αφορά την αύξηση των ομάδων στη Α’ Κατηγορία αλλά και τις αλλαγές στις πιο κάτω κατηγορίες: “Όλα αυτά που γίνονται είναι προσωρινές λύσεις και όχι κάτι που θα σταθεί μακροχρόνια. Στην Κύπρο έπρεπε να υπάρχει μία επίλεκτη Κατηγορία με οχτώ ομάδες. Είδαμε πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα με έξι. Πιο κάτω μπορεί να υπάρχει η Β΄ Κατηγορία, όπου θα επωφελείται οικονομικά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα”.