Συνελήφθη 24χρονη που έριχνε κροτίδες μετά το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια

Καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας ότι, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ στο Στάδιο ΓΣΠ, ενώ κατευθυνόταν με συγγενικό του πρόσωπο προς το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν στον περιφραγμένο χώρο του Σταδίου, άγνωστος νεαρός έριξε κροτίδα προς το μέρος τους και στη συνέχεια, μαζί με άλλα πρόσωπα, αφού παρέμειναν για λίγο στο σημείο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, καταγγέλθηκε από 33χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, μετά το τέλος του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε άλλος 33χρονος και αυτό βρισκόταν σταματημένο λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης κοντά στον κυκλικό κόμβο της οδού Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λευκωσία, σταμάτησε δίπλα τους αυτοκίνητο και από αυτό νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, έριξε μέσα στο αυτοκίνητό τους μια κροτίδα, η οποία εξερράγη  στο κάθισμα του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από τη έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ ο νεαρός πρόλαβε να εξέλθει του αυτοκινήτου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για το ίδιο όχημα, του οποίου οδηγός ήταν 24χρονη. Η 24χρονη συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

To TAE Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: onlycy.com