Ληστής για... δοκιμαστικά!

Ο Νιγηριανός, Εμάνουελ Ενού προκειμένου να δοκιμαστεί από σουηδικό σύλλογο κατέφυγε σε ληστείες για να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό. Τελικά κατέληξε στη φυλακή!

Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε ο 25χρονος Εμάνουελ Ενού, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του Στάνλεϊ Οκόρε κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες στο Λάγκος της Νιγηρίας.

Ο Ενού ισχυρίστηκε πως αναγκάστηκε να κλέψει μοτοσυκλέτες και κινητά τηλέφωνα προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να δοκιμαστεί στη Σουηδία.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και σφαίρες. «Όταν τελείωσα το Γυμνάσιο άρχισα να εργάζομαι ως σεκιούριτι στο αεροδρόμιο της Απάπα. Ο πατέρας μου είναι αξιωματικός στο Ναυτικό. Όσο εργαζόμουν ως σεκιούριτι αποταμίευα χρήματα προκειμένου να κάνω καριέρα στο ποδόσφαιρο, όμως όταν έχασα την δουλειά μου δεν έμειναν χρήματα», τόνισε ο Ενού για να προσθέσει:

«Πήγα στο Μπενίν και στο Τόγκο για να παίξω ποδόσφαιρο. Έψαχνα λεφτά για να δοκιμαστώ στη Σουηδία, για αυτό κατέφυγα στις ληστείες. Ήθελα να δοκιμαστώ σε κάποιο σύλλογο εκεί».

gazzetta.gr