Ο... άνθρωπος Ρονάλντο (Έδωσε 7 εκατομμύρια)

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο με απίστευτη προσφορά στην ασιατική χώρα, που επλήγη από το σεισμό των 7,8 ρίχτερ.

Λίγες ημέρες μετά την έκκλησή του μέσω των social media για βοήθεια, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως αποφάσισε και ο ίδιος να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια της οργάνωσης «Save the children». Το πρόσφατο χτύπημα του Εγκέλαδου στο Νεπάλ άφησε πίσω του συντρίμμια και χιλιάδες νεκρούς, αλλά στόχος πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων είναι να βοηθήσουν άμεσα τους τραυματίες και κυρίως τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. 

Η έκκληση του Πορτογάλου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους του, οι οποίοι θέλησαν να συνεισφέρουν οικονομικά, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει... βαθιά (τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα) το χέρι στην τσέπη του και να προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ. Μια ακόμα απόδειξή ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και επικρίνεται πολύ συχνά για τη συμπεριφορά τους εντός γηπέδων, είναι άνθρωπος με ευαισθησίες, ωστόσο τις περισσότερες φορές προτιμά να κρατά τις φιλανθρωπικές ενέργειές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: sdna.gr