Ευχαριστεί τον κόσμο της

Με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΕΝΠ εκφράζει τις ευχαριστίες του στους φιλάθλους της ομάδας για την οικονομική στήριξη που παρείχαν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠ, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μεγάλη οικονομική του στήριξη, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς, που βρήκε την ομάδα μας να αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία. Στο Παραλίμνι πληγωθήκαμε αλλά πεισμώσαμε, κάναμε όλοι μαζί ένα δύσκολο ταξίδι και επιστρέψαμε πανηγυρικά εκεί που ανήκουμε. Είμαστε σίγουροι ότι η στήριξη την επόμενη χρονιά θα είναι ανάλογη και γιατί όχι μεγαλύτερη…

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε σε όσους ανταποκρίθηκαν στην αγορά των Πλατινένιων και Χρυσών πακέτων πενταετούς διάρκειας, και ευελπιστούμε ότι ο αριθμός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Μέσω της αγοράς των δύο καρτών, αξίας €3,000 και €5,000 αντίστοιχα, δίνεται η ευκαιρία στο σωματείο μας να αποπληρώσει παλιές οφειλές ενώ στους κατόχους δίνονται σημαντικά ωφελήματα σε βάθος χρόνου. Σχετική ανακοίνωση και παρουσίαση των Πλατινένιων και Χρυσών Μελών, θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τη συγκατάθεση τους όμως να είναι απαραίτητη προϋπόθεση"