Εξετάζει… Άλεξ

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού απομένει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ομόνοια, όμως ήδη στον Απόλλωνα ρίχνουν… ματιές στα θέματα του προγραμματισμού.

Στόχος ενόψει της νέας σεζόν, είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή και ποιοτική ομάδα που θα επιστρέψει δριμύτερη στην διεκδίκηση του τίτλου γι’ αυτό και στο… μικροσκόπιο έχουν μπει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ένας εξ’ αυτών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο 31χρονος άσος μετρά… μέρες στην Ουκρανία, αφού το συμβόλαιο του με την Μέταλουργκ ολοκληρώνεται και παρά την θέληση της ομάδας να ανανεωθεί η συνεργασία, ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Ουκρανία λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στην χώρα.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ που πραγματοποίησε εξαιρετική τριετία στην Κύπρο αγωνιζόμενος σε ΕΝΠ, Ομόνοια και ΑΕΚ, προτάθηκε στον Απόλλωνα και η περίπτωση του εξετάζεται… ζεστά, αφού αξιολογείται ως ποδοσφαιριστής με αγωνιστική αξία, ηγετικές ικανότητες και που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει οι προκαταρκτικές συζητήσεις και υπάρχει… πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία. Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Άλεξ διαθέτει καλό όνομα στην Κύπρο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, απ’ την στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και ο ίδιος είναι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε πρόταση.