Kύπριος οπαδός της Τουλούζ

Αφιέρωμα σε ένα Κύπριο οπαδό της Τουλούζ κάνει ιστοσελίδα της Γαλλίας, η οποία μάλιστα "φιλοξενεί" και δηλώσεις του.

Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο 20χρονος Ανδρέας Νίττης θα ταξιδέψει 2,885 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Νις.

Η αγάπη του για την Τουλούζ προέκυψε λόγω του ότι ήθελε μία ομάδα που να τον αντιπροσωπεύει και όχι να υποστηρίζει την Παρί ή τη Μαρσέιγ, όπως οι περισσότεροι:

"Σύντομα ανακάλυψα ότι η Τουλούζ ήταν ο τέλειος σύλλογος για εμένα. Δημιούργησα ένα σύνδεσμο φιλάθλων και πλέον είμαστε 20 μέλη. Είναι απίστευτο. Οι φίλαθλοι με καλωσόρισαν λες και είχα μεγαλώσει μαζί τους. Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Αρχικά, έχασα αρκετούς φίλους, αφού δεν έβγαινα έξω, προκειμένου να φυλάξω χρήματα για να έρθω γρήγορα στο γήπεδο. Το πρώτο μου ταξίδι ήταν το 2012 και ήταν όμορφο. Τώρα, που διαβάζουν άρθρα για εμένα, όλοι καταλαβαίνουν την αγάπη μου για την Τουλούζ. Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Ali Ahamada. Την τελευταία φορά που είχα έρθει στην Τουλούζ, με είχε προσκαλέσει σε γεύμα κι έτσι πήγαμε σπίτι του, όπου μου έδωσε πολλά δώρα. Επίσης, οι Ben Yedder, Regattin και Akpa Akpro ήρθαν να με συναντήσουν".

Όσον αφορά τη σύγκριση με το ΑΠΟΕΛ:

"Η Τουλούζ είναι καλύτερη, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την κάθε σεζόν. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Το πάθος σου επιτρέπει να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα".