O Άλεξ στο kerkida.net (Τι λέει για το μέλλον του)

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα (όπως αποκαλύψαμε από την περασμένη Παρασκευή) είναι μια... ανάσα από την επιστροφή του στην Κύπρο, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με την ομάδα του Απόλλωνα και την τελική απόφαση θα την πάρει ο νέος προπονητής. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net για τις επαφές που έχει με την Λεμεσιανή ομάδα αλλά και για τους στόχους που θέτει ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Άλεξ, πώς πάνε οι διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα;

"Τις χειρίζεται προσωπικά ο μάνατζερ μου, ο Πέτρος Κονναφής και είναι απασχολημένος πολλές ώρες με αυτό το θέμα".

Η πρόταση του Απόλλωνα είναι ικανοποιητική; Είναι αυτή που έψαχνες;

"Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση του Απόλλωνα είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω αυτή την στιγμή".

Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη Κυπριακή ομάδα;

"Όχι, τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Απόλλωνας έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Και το έκανε σε πράξη, δεν έμεινε μόνο στα λόγια".

Βλέπεις να υπάρχει σύντομα αίσια κατάληξη στο θέμα;

"Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή είναι η οικογένεια μου. Χθες έχασα τον πατέρα μου και είναι δύσκολο να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο. Όμως ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Είναι κάτι που το θέλω πολύ".

Και ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Απόλλωνα;

"Αν τελικά όλα κυλήσουν ομαλά και υπογράψω στον Απόλλωνα, θα δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και θα τα δίνω όλα γι' αυτούς. Μου λείπει πολύ ένα τρόπαιο στην Κύπρο και θα κάνω τα πάντα για να το κατακτήσω με τον Απόλλωνα.