Ολοκληρώνει την Παρασκευή και... έρχεται

Τις υποχρεώσεις του με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ ολοκληρώνει την Παρασκευή (29/05) ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, αφού η ομάδα του αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Volyn στις 17:00.

Ακολούθως, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μένει ελεύθερος από τους Ουκρανούς και θα έρθει στην Κύπρο αναμένοντας τις αποφάσεις της ομάδας του Ντόνετσκ που για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με τα σενάρια να είναι δύο.

Είτε θα κρατηθούν στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές, είτε θα υπάρξει πλήρης ανανέωση του έμψυχου δυναμικού και να αγωνίζονται πλέον με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, η κατάσταση στην Ουκρανία εξακολουθεί να παραμένει προβληματική κι ως εκ τούτου τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί επί της παρούσης με σιγουριά.

Παράλληλα, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τη Μέταλουργκ, ο Μακρίδης θα ενσωματωθεί με την Εθνική Κύπρου, αφού υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανδόρα. Δεδομένο πως αν δεν συνεχίσει στην Ουκρανία θα επαναπατριστεί και θα παίξει ξανά μπάλα στο πρωτάθλημά μας. Όλα είναι ανοικτά για το που θα συνεχίσει την καριέρα του...