Κήδεψαν την ομάδα τους! (vid, pics)

Οι οπαδοί της ουγγρικής Πεκς έκαναν την κηδεία της μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν, αφού η ομοσπονδία δεν τους ενέκρινε την άδεια συμμετοχής για την επόμενη σεζόν.

Το κλίμα στις εξέδρες ήταν φορτισμένο από πολύ νωρίς. Ορισμένοι οπαδοί φορούσαν μπλουζάκια με το μήνυμα Je suis Pecs (κατά τα Je suis Charlie), δηλώνοντας την συμπαράσταση τους στην Πεκς. Ο ιστορικός σύλλογος από την Ουγγαρία δεν μπόρεσε να πάρει άδεια συμμετοχής για την επόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που σήμαινε ότι ο αγώνας με την Νιρεγκιάζα Σπάρτακους θα ήταν ο αποχαιρετιστήριος μπροστά στους οπαδούς της. 

Με το τελευταίο σφύριγμα που επικύρωσε την νίκη με 2-1, το κλίμα στις εξέδρες έγινε ακόμα πιο συγκινητικό. Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας με δάκρυα στα μάτια (μαζί με τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής) έκαναν τον γύρο του γηπέδου αποχαιρετώντας τους οπαδούς. Εκείνοι όμως έκαναν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Ένας εκσκαφέας έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο κι έκανε μία μεγάλη τρύπα στην σέντρα του γηπέδου. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ένα φέρετρο κι ένας σταυρός, αφού οι οπαδοί της Πεκς έκαναν μία συμβολική / κανονική κηδεία, ενταφιάζοντας τόσο το ουγγρικό ποδόσφαιρο, όσο και την ομάδα τους! Δείτε εδώ τις εκπληκτικές φωτογραφίες, όσο και το απίστευτο βίντεο από αυτό το πρωτοφανές στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σκηνικό!

ΠΗΓΗ: sdna.gr