Πρώτοι αγώνες, πρώτo... βήμα

Πέμπτη 2 Ιουλίου  σήμερα και επίσημα… ξεκινούν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες για τις Κυπριακές ομάδας.

Δύο αγώνες σήμερα, στο πλαίσιο της Α’ Προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, με Απόλλωνα και Ομόνοια να δοκιμάζονται εκτός έδρας και να θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η αρχή θα γίνει από την Ομόνοια. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Γεωργία εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Δυναμό Μπατούμι και θέλουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, παίρνοντας την νίκη. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα είναι το φαβορί, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής και βασιζόμενη κυρίως στον περσινό κορμό, θα προσπαθήσει για το ξεκίνημα της Ευρωπαϊκής πορείας της με το… δεξί.  Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Μία ώρα αργότερα, στις 20:00, παίρνουν σειρά οι «γαλάζιοι» θα αντιμετωπίσουν στο Κισινάου της Μολδαβίας την Fc Saxan, με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα που θα μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς του «Αντ. Παπαδόπουλος». Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και αν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ δεν υποτιμήσουν τον αντίπαλο, τότε εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας... Το Alexander College και την στοιχηματική εταιρεία Bet On Alfa.