Tι έκανε, πως έπαιξε...

Η Vardar ολοκλήρωσε χθες την 14ήμερη προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο Bad Tatzmannsdorf στην Αυστρία και επέστρεψε στα Σκόπια. Ενόψει ΑΠΟΕΛ έδωσαν πέντε συνολικά φιλικά παιχνίδια.

Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά με τον προπονητή Sergey Andreyev να εφαρμόζει νέο σύστημα. Σε όλα τα φιλικά οι Σκοπιανοί χρησιμοποίησαν 3 παίκτες στην άμυνα και κυρίως ακολούθησαν σύστημα 3-4-3 το οποίο λογικά θα ακολουθήσουν στο ματς με τους γαλαζοκίτρινους. 

Boban Grncharov, Darko Velkovski και Nemanja Mijuskovic ήταν οι βασικοί της τριάδας πίσω με τους Hovhannes Hambardzumyan στη δεξιά πτέτυγα και Vlatko Grozdanoski ή Goran Popov στην αριστερή να δίνουν μεγάλη στήριξη επιθετικά. Φαβορί για βασικός ο Popov όμως έχασε λόγω τραυματισμού αρκετές μέρες από την προετοιμασία και μάλλον για αυτό τον λόγο ο πρώην άσος της Ομόνοιας Grozdanoski ξεκίνησε βασικός στο τελευταίο φιλικό με την Dinamo Zagreb.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

Vardar - Terek Grozny 0:1

Vardar - Kapfenberg 2:1

Vardar - Wolfsberger 1:1

Vardar - Puskás Academy 1:1

Vardar - Dinamo Zagreb 1:4

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον τύπο των Σκοπίων ο προπονητής της Vardar γνώριζε πως στα φιλικά της ομάδας του το ΑΠΟΕΛ είχε κατάσκοπο και προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα. Παράλληλα φρόντισε και ο ίδιος να έχεις τους δικούς τους στα παιχνίδια προετοιμασίας των πρωταθλητών μας. 

Πάντως ανάμεσα στους οπαδούς της Vardar ο Andreyev δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και υπάρχει μουρμούρα για τις επιλογές του αλλά και για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Ενόψει ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Σκοπίων... βάζουν αρκετή πίεση στον κόουτς τους.