Αρνήθηκε το βραβείο ο Μέσι;

Η μη ανακήρυξη κάποιου παίκτη ως πολυτιμότερου του Κόπα Αμέρικα έχει πυροδοτήσει ένα σενάριο που θέλει τον Αργεντινό σταρ να έχει αρνηθεί να παραλάβει το βραβείο.

Η τελετή απονομής αδικαιολόγητα καθυστέρησε κατά 10 λεπτά. Ελάχιστοι έδωσαν σημασία σε αυτή την λεπτομέρεια, αφού μετά από λίγο η Χιλή σήκωσε στον αέρα του Σαντιάγκο το βαρύτιμο τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα. Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερες απορίες γεννά το γεγονός ότι ουδείς παίκτης βραβεύτηκε με το έπαθλο του πολυτιμότερου της διοργάνωσης, κάτι πρωτοφανές!

Σύμφωνα με σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης, όμως ο Αργεντινός δεν ήθελε να παραλάβει το βραβείο, ώστε να μην ζήσει ξανά την τραυματική εμπειρία που βίωσε στον χαμένο τελικό του περασμένου Μουντιάλ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διοργανωτές προσπαθούσαν μάταια επί 10 λεπτά να μεταπείσουν τον Μέσι στα αποδυτήρια μετά το τέλος του τελικού, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος, με αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί καν ο νικητής του επάθλου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση, όμως όπως και να έχει είναι περίεργο το γεγονός ότι σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν ανακοινώθηκε ποτέ ο πολυτιμότερος παίκτης της…