"Μας ενοχλεί η απάθεια από όλους σας..."

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη με αφορμή το γεγονός ότι η Λεμεσιανή ομάδα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Λάρνακα και όχι στο Τσίρειο.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε μια μέρα πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος για την σεζόν 2015 - 2016 και μετά λύπης μας βλέπουμε την ομάδα μας να απομακρύνεται από την φυσική της έδρα και την πόλη μας. Από το πρωί υπάρχει ήδη και ανακοίνωση από την ΚΟΠ που φέρνει την ομάδα μας να δηλώνει ως έδρα της στάδιο της επαρχίας Λάρνακας . Αυτή η εξέλιξη μας προκαλεί θλίψη και οργή. Ακόμα περισσότερο μας ενοχλεί η προκλητική απάθεια του Δ.Σ του ΓΣΟ που σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν στο Δ.Σ. της ομάδας μας.

Επίσης τα παράπονα μας στρέφονται και προς τους τοπικούς και λοιπούς αθλητικούς παράγοντες της πόλης . Δήμος Λεμεσού, Δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές Λεμεσού κλπ. Κανένας σας δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό . Κανένας από εσάς δεν συνέβαλε στις διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να μην εκδιωχθεί ο Άρης μας από την πόλη μας. Είμαστε σίγουροι ότι αν ήταν άλλη ομάδα της πόλης με περισσότερο κόσμο θα υπήρχε κινητοποίηση από όλους σας. Μπορεί να μην είμαστε πολλοί αξίζαμε όμως μια προσπάθεια και λίγο σεβασμό. Μετά από 85 χρόνια με την στάση σας έχετε συμβάλει στο διωγμό του Άρη από την πόλη μας . "Σας ευχαριστούμε ". 
Μια ζωή Άρης Λεμεσού! 
Σύνδεσμος Οπαδών και φίλων ΆΡΗ ΛΕΜΕΣΟΎ < < ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ > >