Οι δηλώσεις για την κλήρωση (ηχητικό)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Ακούστε και διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις που έκαναν μετά την κλήρωση οι Βάσος Ηλιάδης, Φανούριος Κωνσταντίνου, Μαρίνος Μήτρου, Θεόδωρος Αντωνίου και Ανδρέας Δημητρίου...

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): "Η πρώτη εντύπωση της κλήρωσης είναι ότι το πρόγραμμα της Ομόνοιας είναι ισορροπημένο, σπάζουν τα ντέρμπι εντός και εκτός. Από κει και πέρα όλοι θα πάιξουυμε με όλους, όλα τα παιχνίδια έχουν την σημασία τους κι εμείς θα συνεχίσουμε το ίδιο με πέρσι, να βλέπουμε κατά σειρά τις υποχρεώσεις. Ο επαναληπτικός με τη Δυναμό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Η κακή μέρα που είχαμε την περασμένη Πέμπτη μας αναγκάζει να ανεβάσουμε ρυθμούς και να είμαστε στην πρίζα. Η ομάδα μας υπερτερεί του αντιπάλου και όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν σκεφτόμαστε την ενίσχυση ή οτιδήποτε άλλο πέραν από το καθοριστικό και σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης».

Θεόδωρος Αντωνίου (ΑΕΛ): "Είναι καλό ότι στις δυο αγωνιστικές που θα είμαστε τιμωρημένοι δεν θα είναι με εμπορικές ομάδες. Η περίπτωση του Λουτσιάνο Μπεμπέ  θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ψάχνουμε να ολοκληρώσουμε το ροστερ της ομάδας, είμαστε κοντά στις 3-4 περιπτώσεις όλες αυτές όμως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες λίγες μέρες".