Ζήσε από κοντά το UEFA‏ Ch. League

Mε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Apollon Ladies F.C. καλεί το κοινό που επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά την ομάδα στα Οργανωτικά θέματα της διοργάνωσης να αποστείλει email στο [email protected].

Αναλυτικά:

H Apollon Ladies F.C. ξεκινά και φέτος τις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις από την Κύπρο φιλοξενώντας τον 3ον Προκριματικό όμιλο του UEFA Women’s Champions League, από τις 10 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2015.

Σε αυτή την προσπάθεια μας καλούμε το κοινό που επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά την ομάδα μας στα Οργανωτικά θέματα της διοργάνωσης να αποστείλει email στο [email protected] με τα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας.
 
Ονοματεπώνυμο: …………………………………………….
Τηλέφωνο: …………………………………..
Ηλικία: …………………….
Βιογραφικό:  (Να επισυνάπτεται με τα πιο πάνω στοιχεία)
 
Προσκαλούμε τους φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα της Διοίκησης Αθλητισμού και άλλους κλάδους σπουδών που αποσκοπούν σε μελλοντική επαγγελματική εμπλοκή τους στα αθλητικά δρώμενα, όπως στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, αποκομίζοντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες μέσα από την ενεργή εμπλοκή τους στην διοργάνωση του UEFA Women’s Champions League.
 
Κλείνοντας θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι αιτήσεις θα εξετάζονται από την Οργανωτική επιτροπή της Διοργάνωσης μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.
 
Στους εθελοντές θα δοθούν αναμνηστικά δώρα ενώ στο τέλος της διοργάνωσης η ομάδα της Apollon Ladies θα δεξιωθεί τους εθελοντές εις ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής τους.

Σας ευχαριστούμε.
 
Apollon Ladies F.C.