Εξέλιξη τώρα στο Μπακού...

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει στο Μπακού λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό για τον 3ο γύρο του Champions League ανάμεσα στην Καραμπάχ και την Σέλτικ (1-0 κέρδισαν οι Σκωτσιέζοι στην έδρα τους).

Ο αγωνιστικός χώρος του Tofig Bahramov Republican stadium στο Baku που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα σε σημείο που έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό ο χλοοτάπητας. Πριν από λίγο έγινε έλεγχος και μέσα από τον οποίο φάνηκε η σοβαρότητα του προβλήματος. Οι παράγοντες της Καραμπάχ αναζητούν λύσεις και σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ δεν αποκλείεται να ζητήσουν από την ΟΥΕΦΑ να γίνει ο αγώνας στο Bakcell Arena, στάδιο στο οποίο θα διεξαχθεί το ματς του Απόλλωνα με την Καμπάλα.

Βέβαια είναι ανέφικτο κάτι τέτοιο αφού την παραμονή του αγώνα βάση των κανονισμών το γήπεδο παραχωρείται για προπόνηση στις ομάδες.

Στον Απόλλωνα είναι ενήμεροι όμως δεν ανησυχούν αφού θεωρούν αδύνατο να προκύψει απόφαση παραχώρησης του σταδίου για τον αγώνα του Champions League από την στιγμή που παραμονή θα γίνει η μία και μοναδική προπόνηση.