Mε Χαμντανί η αποστολή

Η αποστολή του Αστέρα αναχωρεί την Τετάρτη (5/8) το απόγευμα για την Κύπρο, όπου το επόμενο διήμερο θα δώσει δύο σημαντικά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. 

Πλέον, οι ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος μετρούν αντίστροφα και κάθε τεστ έχει μεγάλη σημασία για τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο προπονητής. 

Την Πέμπτη (6/8) στις 20:00 κόντρα στο Παραλίμνη και την Παρασκευή (7/8) επίσης στις 20:00 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο Αστέρας δοκιμάζει τις δυνάμεις του, αλλά και τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία του. 

Στην Κύπρο δεν ταξιδεύει ο Μπαράλες, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης (4/8) δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι και είναι τραυματίας. Ο Αργεντίνος ήταν να ταξιδέψει για τα δύο φιλικά και η απουσία του δεν έχει να κάνει με τα μεταγραφικά σενάρια. 

Εκτός είναι και οι Λούι, Νίκο, Κουρμπέλης, Κιτοκό, που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συμμετέχουν οι μικροί από την Κ20, Χούλιο Ντε Μπλάσις (αδερφός του Πάμπλο) και Νάτσης. 

Αναλυτικά, η αποστολή που επέλεξε ο Βεργέτης για τα φιλικά τεστ στη Μεγαλόνησο αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές και όλοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μούκαμ, Τορμένα, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Χαμντανί, Γουάτο, Ντε Μπλάσις, Νάτσης, Μπερτόγλιο, Μάσα, Φούντας, Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης.