"X" στο Δασάκι (δηλώσεις/Φώτος)

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι στο Δασάκι της Άχνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δόξα, σε μια αναμέτρηση με πολλά γκολ, κίτρινες αλλά και μια κόκκινη.

Το Live:

-Στο 15΄ η Δόξα ανοίγει το σκορ. Ο Λόπο ευστόχησε στο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

- Στο 50΄ αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος κλώτσησε την μπάλα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

- Ισοφαρίζει ο Εθνικός με γκολ του Πιντσέλι στο 56΄.

-Γυρίζει το παιχνίδι η Άχνα στο 75΄ καθώς ο Λεάντρο με αυτογκόλ ο Λεάντρο σκοράρει σε βάρος της ομάδας του.

 - Στο 85΄ ο Εντμάρ ισοφαρίζει για την Δόξα.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Γιάκομπ, Πιντσέλι, Πουτζιουρής, Κοτζιοκνεάν (81' Αράμπα), Χάτζιαρος, Χατζηβασίλης, Πράκερ (87' Ηλία), Μιράντα, Τογκούσι (64' Κομάν).

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Λόπο, Φερνάντες, Καλό, Γκαράι (77' Δημητρίου), Εντμάρ, Σολωμού (61' Γουΐλσον), Λεονάρντο, Σίλβα, Κωνσταντίνου (61' Γκαρσία).

Κίτρινες: Πράκερ, Πιντσέλι, Γιάκομπ, Έβερτον / Καλό

Κόκκινες: - / Φερνάντες (2η κίτρινη)

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τζούρεφ: "Συμφωνώ απόλυτα με το πως είδε το παιχνίδι ο φίλος μου ο Λούκας. Ξέρουμε όλοι την ποιότητα που έχει η Δόξα. Στο πρώτο ημίχρονο δίκαια προηγήθηκε η Δόξα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μετά την αποβολή του Φερνάντες κυνηγήσαμε τη νίκη, κάναμε το 2-1 αλλά στο τέλος η Δόξα κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Εύχομαι στη Δόξα καλή συνέχεια".

Χατζηλούκας: "Είμασταν καλύτεροι και δίκαια προηγήθηκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος από εμάς και ζήτησε τη νίκη, θα μπορούσε να κερδίσει. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό γιατι θεωρώ πως ο Εθνικός μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι".