Αφιέρωσαν την πρόκριση στον Χουσεΐνοφ (βίντεο)

Στον αρχηγό Τζαβίντ Χουσεΐνοφ αφιέρωσαν την πρόκριση ο πρόεδρος και οι παίκτες της Γκαμπάλα. Δείτε πως πανηγύρισαν οι Αζέροι στα αποδυτήρια του «Απόστολος  Νικολαϊδης».

Η ιστορική και αναπάντεχη πρόκριση της Γκαμπάλα, όπως ήταν λογικό προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των Αζέρων. Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Γκαμπάλα, Τάλε Χεϊντάροφ επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του συλλόγου γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο Χεϊντάροφ υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες, ενώ ζήτησε να αφιερώσουν την πρόκριση στον αρχηγό, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος. Ο 27χρονος επιθετικός θυμίζουμε πως συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ.

«Ήταν ένα ιστορικό ματς για εμάς. Το ξέραμε. Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε, ενώ είχαμε και τύχη. Πολλοί πιστεύουν πως έχουμε σπουδαία ομάδα, όμως ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω θα φέρουμε θετικά αποτελέσματα στους ομίλους του Europa League», δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» της Γκαμπάλα.

Δείτε το video με τους πανηγυρισμούς των Αζέρων