Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος, με την δύσκολη έξοδο του Απόλλωνα στο Παραλίμνι να ξεχωρίζει του προγράμματος.

Αναλυτικά:

Στις 19:00 (Cytavision Sports 1) στο «Τάσος Μάρκου», η Ένωση φιλοξενεί τον Απόλλωνα. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα, οι μεν γηπεδούχοι με 2-0 κόντρα στην Αγία Νάπα και οι δε φιλοξενούμενοι με 2-1 κόντρα στον Άρη και θέλουν να τις… ζευγαρώσουν. Παραδοσιακά τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Παραλίμνι μας επιφυλάσσουν ενδιαφέρον και γκολ.

Την ίδια ώρα (Cytavision Sports 2) στο «Τσίρειο», η ΑΕΛ υποδέχεται την Αγία Νάπα. Τόσο οι μεν όσο και οι δε προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ΑΕΛ που είναι το ξεκάθαρο φαβορί, οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι απογοητευτικό ενώ η Αγία Νάπα έχοντας την… ταμπέλα του φαβορί, θα μεταβεί στην Λεμεσό χωρίς άγχος.

Τέλος στις 20:00 (Sports +3) στο «ΓΣΠ» το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Πάφο. Στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας, οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό από την Αστάνα και να συνεχίσουν με νίκες το πρωτάθλημα, όπως το ξεκίνησαν στην πρεμιέρα με τον Ερμή. Από την πλευρά της η Παφιακή ομάδα, γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι από αυτά που ρεαλιστικά προσδοκά σε βαθμούς, ωστόσο δεν σκοπεύει να… πέσει αμαχητί.