"Κάποιοι με πόνεσαν χωρίς λόγο"

Μετά από τρία χρόνια ο Χοσέ Μορέιρα φεύγει απ' την Κύπρο αφού επιστρέφει στην πατρίδα του για την Ολανένσε. Μέσα από το facebook ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας στέλνει το μήνυμά του.

Ο Πορτογάλος γράφει...

Αγαπητοί Κύπριοι φίλοι,

η μέρα έφθασε και έφυγα από την Κύπρο όμως δεν θέλω να πω αντίο, προτιμώ να πω ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα.

Τα τελευταία τρία χρόνια, χιλιάδες από εσάς μου έδωσαν πολλή αγάπη και με αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον πόνο που κάποιοι από εσάς μου πρόσφεραν χωρίς λόγο. Και λόγω όλων αυτών που μου δώσατε, θα σας γράψω για να σας πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ΟΛΑ (Ομονοιάτες, φίλοι άλλων ομάδων, φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, παππούδες, παιδιά) όσα δώσατε σε εμένα και την οικογένειά μου. Η Κύπρος και η Ομόνοια θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Στην Ομόνοια θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να γραφτώ στην ιστορία σου και να σου ευχηθώ καλή τύχη για το μέλλον και ποτέ μην ξεχνάτε πως Ομόνοια είναι ο κόσμος της!
Στους Κύπριους φίλαθλους θα ήθελα να πω ότι απόλαυσα κάθε παιχνίδι γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πάθος σας και είναι πολύ ωραίο να βλέπω πως πολεμάτε (με fair play) για τις ομάδες σας. Πηγαίνετε στα γήπεδα, γεμίστε τα και απολαύστε.

Σε αυτά τα τρία χρόνια έκανα κάποιους πολύ καλούς φίλους στην Κύπρο και πάντα θα είμαστε σε επαφή όμως είμαι τυχερός γιατί κέρδισα και δυο "αδέρφια", Ρενάτο και Αντρέα σας αγαπώ αδέλφια και πάντα θα είστε στην καρδιά μου.

Και τώρα στην όμορφη γυναίκα και την κορούλα μου. Σας ευχαριστώ που είσαστε το στήριγμά μου κάθε μέρα και μου δίνετε την πιθανότητα για το απίθανο. Σας αγαπάω πάντα και για πάντα.

Θα το κλείσω όπως το άνοιξα. Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα!"