"Οι παίκτες μου πήραν λιγότερα από όσα έδωσαν"

Απογοητευμένος για την ήττα της Εθνικής μας από τους Ουαλούς παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο ΡΙΚ2 ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Τι είπε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός:

Για τον αγώνα: «Αν υπήρχε μια ομάδα που μπορούσε να κερδίσει, ήταν η Κύπρος. Ελέγχαμε το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Με έναν αντίπαλο που έχει παίκτες κλάσης. Δουλέψαμε πολύ στην τακτική, κλείσαμε τα ατού. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η ομάδα που θα σκόραρε θα ήταν η νικήτρια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι από το αποτέλεσμα. Πιστεύω οι παίκτες μου πήραν λιγότερα από όσα έδωσαν».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Οι ελπίδες υπάρχουν αν πάρουμε τρεις βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Τώρα παίζουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να δούμε τι θα καταφέρουμε. Τα παιδιά τα δίνουν όλα και ελπίζω να είμαστε και τυχεροί, θα το χρειαστούμε, για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Εμείς και ο κόσμος είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω δεν υπήρχε άλλη ομάδα στην Ευρώπη που να έχει τόσες πολλές απουσίες παικτών που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Κυρίως η εμπειρία μας έλειπε, σε αυτό το επίπεδο παίζει μεγάλο ρόλο. Αυτή η Εθνική άρχισε να έχει και παρόν και μέλλον. Αυτά τα παιδιά που τώρα ξεκινούν, έδειξαν πως αξίζουν να είναι εδώ. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι προπονητής, είτε εγώ είτε κάποιος άλλος, αλλά να χτίσουμε κάτι. Εύχομαι είτε εγώ είτε κάποιος άλλος να πετύχει αυτό που θέλουμε όλοι, μια πρόκριση στα τελικά».