Μεγάλο παι(Χ)νίδι και μοιρασιά... (φώτος)

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Νέα Σαλαμίνα και Πάφος FC συμβιβάστηκαν στο 1-1, το βράδυ του Σαββάτου στο "Αμμόχωστος". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μαάτσι στο 56' και δικαιούνται να αισθάνονται αδικημένοι... από τον εαυτό τους καθώς στην συνέχεια είχαν και δυο δοκάρια. Τελικά οι γηπεδούχοι που τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση, έφτασαν στο γκολ στο 91', με τον Τσούρτζουριτς να σώζει τον ένα βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

- Πρώτο σφύριγμα

- 6' Πρώτη φάση, ο Αλαμπί προλαβαίνει τον Μακρίεφ πριν κάνει την κεφαλιά σε κενό τέρμα

- 12' Διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους. Δεν υπάρχει κάτι, η μπάλα χτυπά στον ώμο του Γκριγκαλάβα από το γέμισμα του Άντιτς

- 13' Ζητά νέο πέναλτι η Σαλαμίνα, σε μαρκάρισμα του Ιωάννου στον Μάρτσιεφ. Δύσκολη φάση, αλλά τα ριπλέϊ δείχνουν πως υπάρχει επαφή

- Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο 20λεπτο, παίζουν πιο επιθετικά και έχουν την κατοχή

- 22' Σουτ του Κούσουλου, σε κόρνερ ο Ρόιν

- 29' Κλαστική ευκαιρία για την Πάφο. Μετά από κόρνερ ο Μαάτσι εξ επαφής με προβολή στέλνει τη μπάλα ψηλά

- 32' Σουτ του Πεδρίτο λίγο έξω

- Τέλος ημιχρόνου. Σχόλιο: Καλός ρυθμός, με διακυμάνσεις. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, στην συνέχεια η Πάφος ισοζύγισε. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, όμως οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση και οποιαδήποτε θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.

- 51' Μακρινό σουτ του Οκόγιε, δύσκολα σε κόρνερ ο Στέινμπορς

- 52' Δοκάρι η Πάφος με κοντινό σουτ του Αλαμπί

- 56' ΓΚΟΛ 0-1 οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Μαάτσι μετά από γέμισμα του Γκελασβίλι

- 63' Σουτ του Κούσουλου μετά από ωραία κίνηση, έξω

- 77' Χτύπημα φάουλ του Τσούρτζουριτς, λίγο ψηλά

- 82' Δοκάρι για την Πάφο και πάλι, αυτή την φορά σε διαγώνιο σουτ του Μαάτσι

- ΓΚΟΛ στο 91' η Νέα Σαλαμίνα ισοφαρίζει με σουτ του Τσούρτζουριτς.

- Τέλος αγώνα. Σχόλιο: Πολύ καλό το ματς στο δεύτερο μέρος, με δυο γκολ και δυο δοκάρια. Η Πάφος ήταν καλύτερη στην επανάληψη και θα μπορούσε να έφευγε με σπουδαίο διπλό αν πήγαινε μέσα ένα από τα δυο δοκάρια της. Η Νέα Σαλαμίνα επηρεάστηκε πολύ από το γκολ του Μαάτσι αφού στην συνέχεια δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως είχε την πνευματική δύναμη να παλέψει μέχρι τέλους και να πάρει τον ένα βαθμό στις καθυστερήσεις.

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Άντιτς (56' Μπεμπά), Τσίγκουινι, Ζάρκοβιτς, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τσούρτζουριτς, Πεδρίτο (80' Γκράιμς), Κούσουλος, Μακρίεφ, Μάρτσιεφ (59' Ατόρνο)

Πάφος: Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι (67' Αγιβί), Μουτίνιο, Ιωάννου, Δημοσθένους (46' Οκόγιε), Κχμαλάτζε, Μαάτσι (86' Ζαχαρίου)

Κίτρινες: ΤσούρτζουριτςΜαάτσι

Ενδιαφέρουν

- Τρίτο γκολ για το Νασίρ Μαάτσι.

- Τέταρτο γκολ για τον Ιβάν Τσούρτζουριτς.

- Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Ορθοδόξου, με βοηθούς τους Πέτρο Πέτρου - Χριστάκη Σπανό, τέταρτο τον Κώστα Ψευδιώτη και παρατηρητή τον Μιχάλη Παπαβαρνάβα.