6η αγωνιστική, μέρος δεύτερο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ντέρμπι του "Τσιρείου".

Στις 18:00 στο "Αντ. Παπαδόπουλος", η Ανόρθωση φιλοξενεί την Αγία Νάπα. Ουσιαστικά, η πρωτοπόρος (με συγκάτοικους" ομάδα, αντιμετωπίζει την ουραγό και ως εκ τούτου η... ταμπέλα του φαβορί δικαιωματικά ανήκει στην "Κυρία", η οποία θέλει να συνδυάσει άνετη νίκη και καλό ποδόσφαιρο, για να ικανοποιήσει τον κόσμο που δεδομένα θα... κατακλύσει το "ΠΑΠ".

Στις 19:00 στο "Τσίρειο", θα έχουμε το ντέρμπι της ημέρας με την ΑΕΛ να υποδέχεται την ΑΕΚ. Η Λεμεσιανή ομάδα μέχρι στιγμής μετρά το απόλυτο στην έδρα της και θέλει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το "Τσίρειο" για να παραμείνει εντός στόχων ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ, θέλει την νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, με ή χωρίς συγκάτοικους.

Τέλος, επίσης στις 19:00 στο "Δασάκι" ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Ερμή, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών αφού θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του Εθνικού ο μέχρι πέρσι προπονητής του, Απόστολος Μακρίδης. Οι Αχνιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, κυρίως επειδή εκμεταλλεύονται την έδρα τους ενώ οι "φτεροπόδαροι" θα επιδιώξουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη.