"Δεν γίνεται να σε ισοφαρίζουν μετά από 2-0..."

Δεν κοίταξε για δικαιολογίες ο Άντρε Πάους μετά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα, λέγοντας πως δεν είναι αποδεκτό να ισοφαρίζεσαι όταν είσαι μπροστά με 2-0.

Αρχικά ανέφερε: "Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε πολλές αντεπιθέσεις στην Αγία Νάπα, δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε και νομίζω το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Δεν ήμασταν κοντά στους παίκτες και μιλήσαμε γι' αυτό στο ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερα, αλλά όταν σκοράρεις δυο γκολ δεν είναι αποδεκτό να επανέρχεται ο αντίπαλος με δυο γκολ. Ο αντίπαλος περίμενε τα λάθη μας και έφευγε γρήγορα στην αντεπίθεση. Αυτό που πρέπει να κάνεις ως παίκτης είναι να είσαι κοντά στον αντίπαλο και να προσέχεις τις πάσες. Αν δείτε και τα γκολ, κάναμε εμείς λάθη και δεχθήκαμε τα δυο γκολ. Μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε εμείς τρεις... 100 τοις 100 ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όπως και να έχει, δεν γίνεται να είσαι μπροστά με 2-0 και να δέχεσαι δυο γκολ. Έχουμε πολλά να κάνουμε στην ομάδα.

Αν πιστεύει ότι τιμωρήθηκε η Ανόρθωση για τις χαμένες ευκαιρίες: "Δεν χρειάζεται να κοιτάζουμε για δικαιολογίες. Είναι σημαντικό να ελέγχεις τον αντίπαλο και ειδικά στην αντεπίθεση. Όπως είπα είχαμε τρεις καθαρές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοσμά είπε πως: "Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και τον πρώτο βαθμό που πήραμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και ο χρόνος δουλεύει για εμάς. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει τον εαυτό της. Θέλω να δώσω στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια, κοίταξαν στα μάτια την Ανόρθωση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στην ανάπαυλα οργανωθήκαμε, είπαμε με τα παιδιά να κρατήσουμε την οργάνωσή μας και να ψάξουμε το γκολ. Ήρθε το πέναλτι και κάποιοι μπορεί να πίστεψαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε. Όμως τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχικά αποθέματα και στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Έχουμε την πίστη και την πεποίθηση ότι φτιάξαμε ένα καλό σύνολο με ένα πολύ μικρό προϋπολογισμό".

Τις πλήγωσε ο... δικός τους