"Θέλουμε δουλειά όπως και κάποιοι άλλοι" (Δηλώσεις Τζιούρεφ)

Μετά το τέλος του... θρίλερ όπως εξελίχθηκε στο Δασάκι, Απόστολος Μακρίδης και Μπόρτζιε Τζούρεφ, παραχώρησαν δηλώσεις στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ερμή είπε πως αν και η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς, πλήρωσε την αναγκαστική αλλαγή του Γουίκς, ενώ ολοκλήρωσε με μια φράση που αφήνει υπονοούμενα.

Απόστολος Μακρίδης: "Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Στις δύο πρώτες ευκαιρίες μας πετύχαμε δύο γκολ όμως πληρώσαμε την αναγκαστική αλλαγή αφού η ομάδα μας αποσυντονίστηκε. Δώσαμε χώρο στον Εθνικό ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Θέλουμε ακόμα δουλειά όμως δουλειά θέλουν και κάποιοι άλλοι".

Μπόρτζιε Τζούρεφ: "Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς με 4 γκολ όμως θέλω να σταθώ για το φαινόμενο που παθαίνουμε μπλάκ-άουτ για κάποια διαστήματα. Έτσι στη συνέχεια αναγκαζόμαστε να σώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς ήμασταν καλύτεροι γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο και μειώσαμε. Στο δεύτερο το παιχνίδι για μας ήταν επικίνδυνο αφού κυνηγούσαμε το σκορ και παράλληλα προσπαθούσαμε να μη δεχθούμε γκολ. Τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό και συνεχίζουμε".