"Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έκανε ποτέ κάποια ομάδα μου"

Ως τέλεια χαρακτήρισε την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο Τάσος Μάρκου ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την πεντάρα επί της ΕΝΠ.

Αναλυτικά: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πραγματικά αν μπορείς να πεις ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει το τέλειο παιχνίδι, σήμερα το κάναμε από την αρχή ως το τέλος. Πετύχαμε πέντε γκολ, είχαμε άλλες τόσες ευκαιρίες και η παρουσία μας ήταν πάρα πολύ καλή. Δυστυχώς μεσοβδόμαδα είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή, δεν παίξαμε καλά και νιώθαμε ότι έπρεπε να κάνουμε ένα καλό ματς για να μας φύγει η στεναχώρια από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ειδικά τώρα που έχουμε δυο βδομάδες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε καλύτεροι. Δείξαμε ότι όταν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές κοντά μας είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε στο παιχνίδι. Η ΕΝΠ είναι μια πολύ καλή ομάδα και όσες ομάδες έπαιξαν εδώ, το ένοιωσαν. Αλλά σήμερα χωρίς αμφιβολία κερδίσαμε δίκαια".

Σε ερώτηση αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο δημιουργικό κομμάτι: "Δουλεύω δέκα χρόνια σαν προπονητής και ίσως να είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ομάδα μου να παίζει, σε αυτό το στυλ. Παίξαμε πολύ καλά, επιθετικό ποδόσφαιρο και βάλαμε πέντε γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τόσα. Μου άρεσε γιατί η ομάδα ήταν σοβαρή".

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου ανέφερε: "Όσο και να ψάξω ή να θυμηθώ κάτι θετικό, νομίζω δεν θα βρω. Γι' αυτό καλύτερα να μην ταλαιπωρήσω το μυαλό μου, ούτε την ομάδα. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη, ήταν δίκαιη και εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε".

Σε ερώτηση για το τι πήγε λάθος: "Οπωσδήπτοε δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την αξία του ΑΠΟΕΛ. Απ' εκεί και πέρα όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει, όταν ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές σου δεν πιάνει το μέγιστο της απόδοσης, νομίζω δεν έχεις καμία τύχη με αντίπαλους τέτοιους. Σήμερα η ομάδα δεν είχε τίποτε θετικό".