«Μεγάλο το κίνητρο»

Πρώτη παρουσία σε αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον Μάριο Πεχλιβάνη, που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο δυναμικό της Αούστρια Βιέννης.

Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε για τους αγώνες της Εθνικής μας με τη Σλοβακία και τη Λευκορωσία και θα είναι η πρώτη του εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.
 
Στο παρελθόν είχε κληθεί σε προετοιμασία της Εθνικής Νέων όμως ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει τότε εκτός πλάνων για αγώνες που αφορούσαν τον Elite round.

 
«Σίγουρα η κλήση στην Εθνική Ελπίδων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και αποτελεί επίσης σημαντικό βήμα ανέλιξης για κάθε νέο ποδοσφαιριστή σε μια κρίσιμη φάση της καριέρας του.
 
Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για την κλήση αισθάνθηκα το μέγεθος της ευθύνης αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ μεγάλο το κίνητρο της καθιέρωσης. Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για το καλύτερο και είμαι πεπεισμένος ότι η ίδια θέληση υπάρχει από όλους τους ποδοσφαιριστές που είμαστε μαζί σε αυτή την αποστολή.
 
Πιστεύω ότι με καλή παρουσία και αυτοσυγκέντρωση μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης και να συνεχίσουμε με καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Μάριος Πεχλιβάνης.
 
Ο ποδοσφαιριστής προπονείται με την Αούστρια Βιέννης και αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Αυστρίας με τα χρώματα της Αούστρια Β.