Κατέβηκε με 2(!) παίκτες και χωρίς προπονητή! (Διαγραφή από ΚΟΠ)

Απίστευτο και όμως Κυπριακό. Στο πρωτάθλημα U21 Γ' Κατηγορίας, η Ελπίδα Ξυλοφάγου σε έναν αγώνα κατέβηκε με δύο (2) ποδοσφαιριστές και χωρίς προπονητή και σε άλλον αγώνα με πέντε (5) ποδοσφαιριστές!!

Συμβαίνουν και αυτά λοιπόν...

Στους αγώνα της Ελπίδας με Διγενή Ορόκλινης και Ακρίτα Χλώρακας, η ομάδα της Ξυλοφάγου κατέβηκε με λιγότερους από εφτά ποδοσφαιριστές και ο... πέλεκυς του Αθλητικού Δικαστή ήταν βαρύς: Διαγραφή της Ελπίδας Ξυλοφάγου από μέλος της ΚΟΠ

Αναλυτικά η καταγγελία και η απόφαση:

*Καταγγελία κατά της ΕΛΠΙΔΑΣ Ξυλοφάγου γιατί κατήλθε στο αγώνα με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα ο αγώνας να μη διεξαχθεί κατά παράβαση των όρων της εγκυκλίου 16/2015-2016 και του Κεφαλαίου VI της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 στον αγώνα Πρωταθλήματος U21 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 ΕΛΠΙΔΑ Ξυλοφάγου – ΔΙΓΕΝΗΣ Ορόκλινης /27.09.2015 .

Απόφαση: Διαγραφή της Ελπίδας Ξυλοφάγου από μέλος της ΚΟΠ. 

**Το πλήρες σκεπτικό ολοκληρώνεται έτσι:

"Σύμφωνα με τις άνω διατάξεις το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑΣ Ξυλόφάγου διαγράφεται από μέλος της ΚΟΠ και οι ομάδες που συμμετέχουν στα Παγκύπρια πρωταθλήματα της ΚΟΠ μηδενίζονται σε όλους τους αγώνες που έχουν δώσει ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι, σύμφωνα και με την προκήρυξη πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2015-16, κεφάλαιο VI άρθρο 12".

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή.