Καταπληκτική νύκτα

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά στην οδό Μιχαλακοπούλου στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Constantina Evripidou Fashion Workshop.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σύζυγος του διεθνή μας ποδοσφαιριστή Νεκτάριου Αλεξάνδρου όπως δήλωσε στο καλωσόρισμα της, πραγματοποιεί ένα όνειρο της και κάνει την αρχή για ότι φαντάζεται πως είναι καλύτερο στο χώρο της μόδας στην Κύπρο.

Προσκεκλημένοι στη μαγική βραδιά ήταν celebrities και επώνυμοι από το χώρο της μόδας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και όχι μόνο…

Το “παρών” του έδωσε και αρκετός απλός κόσμος που ήθελε να θαυμάσει από κοντά το νέο workshop που φιλοδοξεί να αναδείξει μοντέλα και γυναίκες με προσωπικότητα και στυλ!

Το πρωτοποριακό εργαστήρι μόδας που θα αποτελεί ένα πολιτιστικό στολίδι για την πρωτεύουσα μας, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης. Ο Αγιασμός στο χώρο τελέστηκε από τον πάτερ Παρασκευά.

Η ιστοσελίδα μας δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το ξεχωριστό event και σας μεταφέρει βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την βραδιά.

Η οικογένεια του kerkida.net εύχεται πολλές επιτυχίες σε αυτό το μοναδικό και φιλόδοξο project της πανέμορφης Κωνσταντίνας!