Οι δηλώσεις των διεθνών

Δηλώσεις στο ΡΙΚ έκαναν οι διεθνείς μας μετά το τέλος του αγώνα με τη Βοσνία.

Άπαντες τόνισαν ότι δικαιούνταν κάτι παραπάνω και στάθηκαν στη στήριξη του κόσμου, που ήταν συγκλονιστικός.

Τι δήλωσαν Λαΐφης, Μυτίδης και Εφραίμ:

Κωνσταντίνος Λαΐφης: "Δώσαμε την ψυχή μας. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η στήριξη του κόσμου. Η Κύπρος έχει μέλλον και θα κάνουμε μεγάλα πράγματα".  

Νέστωρας Μυτίδης: "Είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύαμε στη νίκη, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Επικρατούν τα συναισθήματα απογοήτευσης. Η Κύπρος, μία μικρή χώρα, πάλεψε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με το Βέλγιο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εκεί πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, να... χτίσουμε και να αποκτήσουμε εμπειρία. Η Εθνική έγινε κομμάτι της ζωής μας. Βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Eίναι τεράστια η ικανοποίηση για τον κόσμο που ήρθε. Πριν από μερικά χρόνια παίζαμε μπροστά σε 500 φιλάθλους. Είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Ήταν πραγματικά συγκινητικός. Η Κύπρος μπορεί να έχει μία έδρα που δύσκολα θα κερδίζει ο αντίπαλος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά".

Γιώργος Εφραίμ: "Έπρεπε σαν ομάδα να ρίξουμε το ρυθμό μετά το 2-1. Είμαστε πάρα πολύ πικραμένοι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα, αν και τους πικράναμε. Θέλουμε και τον προπονητή κοντά μας. Μας δίνει μια ώθηση, μια καλή ψυχολογία, όπως βλέπετε και μέσα στο γήπεδο".