"Σημείο-κλειδί η ισοφάριση"

Σημείο-κλειδί χαρακτήρισε  το γκολ της ισοφάρισης από τους Βόσνιους στο 44΄ ο Πάμπος Χριστοδούλου, με δηλώσεις του στο ΡΙΚ, μετά το τέλος του αγώνα.

Τι είπε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός:

"Νομίζω δεν είναι ώρα να αναλύω τι έπρεπε να πάρει αυτή η Εθνική σε όλο αυτό το ταξίδι. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί άδικα. Σήμερα, στις αρχές του πρώτου μέρους δεν πατούσαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ, όμως μετά δώσαμε πολλές δυνάμεις και το ανατρέψαμε. Δεχθήκαμε την ισοφάριση, γεγονός που αποτέλεσε σημείο-κλειδί για την συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος μείναμε και από δυνάμεις, όμως ποιος μπορεί να πει κάτι για αυτά τα παιδιά. Εγώ είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Όλοι θέλαμε τη νίκη, όμως οι ομάδες και οι επιτυχίες χτίζονται σιγά-σιγά".  

Όσον αφορά το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΚΟΠ: "Αυτό το πετύχαμε όλοι σαν μια οικογένεια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την Ομοσπονδία. Ο κύριος Κουτσοκούμνης είναι ένας άνθρωπος με όραμα και θέλει το καλό της Εθνικής. Πρέπει να γίνουν βήματα προόδου από όλους. Δεν αρκούν οι παίκτες και ο κόσμος μόνο. Είμαστε σε καλό δρόμο όλοι και για μένα αυτό που μετρά είναι να πετύχεις μια πρόκριση, αλλά να έχεις και διάρκεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".  

Καταλήγοντας, πρόσθεσε: "Εγώ και οι παίκτες ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο που δεν ήρθε η νίκη. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υποσχόμαστε ότι αυτή η Εθνική θα δώσει ακόμη περισσότερα".