Χαμένοι και οι δυο (δηλώσεις/φώτος)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο "Αμμόχωστος" Ερμής και Αγία Νάπα έμειναν στο μήδεν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι δυο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Ερμής: Παναγόπουλος, Ουλίσε, Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Μουσταφά(Μπριτζίτο 60'), Γκονσάλες, Μπαλογκούν(Ουατάρα 71’), Βασιλόγιαννης, Κεϊτά, Τζέσι

Αγία Νάπα: Μπριντιγκάρ, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Σκόπλιακ, Μαρκόφσκι, Μπάμπα(Εμγκούνι 90'), Ρεϊνολτς, Φούσκο, Φέμι(Μάρκου 83'), Ίμπσον, Στογιάνοφ(Αντωνίου 90')

Κίτρινες: Γκονσάλες 24', Βασιλόγιαννης 34', Μπριτζίτο 71' / Σκόπλιακ 54', Μπάμπα 66'

Κόκκινες: Μπριτζίτο 85’

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Νίκος Παναγιώτου (Ερμής): «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά και στη συνέχεια ανεβάσαμε απόδοση. Το πρώτο ήταν ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, είχαμε όμως αρκετές προϋποθέσεις χωρίς θετική κατάληξη. Αντίθετα στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, διεκδικήσαμε τη νίκη, φτιάξαμε 3-4 ευκαιρίες αρκετά καλές, ξεκάθαρες, στις οποίες μπορούμε αν σκοράραμε να παίρναμε το παιχνίδι. Έχουμε δώσει το δικαίωμα στον όποιο αντίπαλο να έρχεται και να έχει απαιτήσεις. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και να ορθώσουμε το ανάστημα του Ερμή όπως ήταν πριν. Έχει κάποιες αποφάσεις που θέλω να τις δω  με ηρεμία για να δω τι έφταιξε. Είτε δικά μας λάθη είτε κάποιων άλλων. Δε τα βάζουμε κάτω. Τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένα γιατί έδωσαν πολλές δυνάμεις και ήθελαν κάτι παραπάνω. Η ομάδα του Ερμή θα βρει το δρόμο της».

Γιώργος Κοσμά (Αγία Νάπα): «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε πολλές δυνάμεις σε όλο το παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας ικανοποιεί ο βαθμός αν και θέλαμε κάτι παραπάνω. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να παίρνουμε βαθμούς. Αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από όλους του παράγοντες, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει νίκες για να μείνει στην κατηγορία».