Με τρίποντο-θρίλερ στη νέα εποχή (φώτος)

Στο πρώτο ματς του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, η Ομόνοια κέρδισε τον Άρη με 0-1 στο "Τσίρειο", με γκολ-πέναλτι του Σέρινταν στο πρώτο μέρος, το οποίο κέρδισε ο Χαφέζ ξεγελώντας τον διαιτητή. Δυο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι, ένα οι γηπεδούχοι...

H Oμόνοια ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο έφτιαξε τις προϋποθέσεις για το γκολ σε μια-δυο περιπτώσεις, όμως τίποτα περισσότερο. Από την πλευρά του ο Άρης στο 8' πήγε να απειλήσει με τον Μαραγκουδάκη όμως το σουτ του έφυγε πολύ ψηλά. Με την συμπλήρωση του 20λεπτου ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Χριστοφή έκανε δυνατό σουτ από κοντά, με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ομόνοια ήταν ξανά άτυχη αφού η κεφαλιά του Ρούνιε επίσης πήγε στο δοκάρι και άουτ.

Τελικά η πίεση της Ομόνοιας έφερε αποτέλεσμα στο 43' με πέναλτι του Σέρινταν. Ο Χαφέζ κέρδισε την παράβαση σε μαρκάρισμα του Παναγή (δεν υπάρχει καμία επαφή) και ο Ιρλανδός εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Το δεύτερο μέρος θα μπορούσε να αρχίσει όπως ακριβώς είχε τελειώσει το πρώτο, δηλαδή με γκολ για την Ομόνοια. Στο 52' ο Σέρινταν έφυγε από δεξιά μόνος, μπήκε στην περιοχή και ενώ είχε και άλλες επιλογές, τελείωσε μόνος τη φάση και νικήθηκε απ' τον Νουρεντινόσκι. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς απείλησε στην συνέχεια δυο φορές μέσα σε δυο λεπτά αφού στο 60' πρώτα, ο Νουρεντινόσκι πρόλαβε και έκλεισε τον Σκέμπρι που έφυγε κάθετα ενώ στο 62' ένα σουτ του Χριστοφή πήγε λίγο ψηλά.

Λίγο αργότερα - στο 72' - ήταν η σειρά του Άρη να χάσει μεγάλη ευκαιρία αφού η κεφαλιά του Πούλπο πήγε στο δοκάρι. Ακολούθησε ένα διάστημα χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να τα ρισκάρουν όλα και τους φιλοξενούμενους φυσιολογικά να... μαζεύονται. Η τελευταία αξιόλογη φάση ανήκε στους "πράσινους" που στο 93' είδαν και πάλι το Νουρεντινόσκι να κάνει την απόκρουση, σε σουτ του Σέρινταν.

Άρης: Νουρεντινόσκι, Μποργκ, Οζίας, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Παναγή, Αουρέλιο, Μπαγκούρα (58' Ράντι), Κύπρου, Μαραγκουδάκης (85' Κυριάκου), Μπόνιφεϊς (65' Πούλπο)

Ομόνοια: Παναγή, Ράμος, Ρόμαρικ, Ρούνιε (33' Σέρινταν), Χαφέζ, Γκουλόν (74' Καντούτσης), Οικονομίδης, Ασίς, Χριστοφή (69' Μπατιμπαγκά), Κιρμ, Σκέμπρι

Kίτρινες: Παναγή, Μπαγκούρα, Ράντι / Χαφέζ, Ρόμαρικ

* Αναγκαστική η αντικατάσταση του Γκουλόν από τον Καντούτση.

* Τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Κίλιαν Σέρινταν.

* Αναγκαστική η αντικατάσταση του Ρούνιε από τον Σέρινταν.

* Nτεμπούτο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της Ομόνοιας.

* Διαιτητής ήταν ο Νικόλας Αθανασίου με βοηθούς τους Ανδρέα Μιχαηλίδη - Χριστάκη Σπανό, τέταρτο τον Νικόλα Νεοκλέους και παρατηρητή τον Χρίστο Σκαπούλλη.