Τρελό σενάριο με Γουαρδιόλα και Ρεάλ!

Μάντσεστερ Σίτι, τα ισπανικά Μέσα φέρνουν στην επιφάνεια ένα τρελό σενάριο που αφορά στον Καταλανό τεχνικό και τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί, μαζί με την ομάδα του, ένα από τα πιο... hot ονόματα της χρονιάς, με τα επιτεύγματά του με τους Βαυαρούς να μην περνούν απαρατήρητα...

Εδώ κι αρκετό καιρό, ακούγεται πως ο Πεπ έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, με το μέλλον του στο Μόναχο να θεωρείται αβέβαιο και το περιβάλλον του να υποστηρίζει πως όλα θα κριθούν μετά τα Χριστούγεννα.

Οι Ισπανοί όμως, φέρνουν στην επιφάνεια ένα τρελό σενάριο! Συγκεκριμένα, η καταλανική «Ara» αναφέρει πως η Ρεάλ ήρθε σε επαφή με τον άλλοτε τεχνικό της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να μάθει εάν ενδιαφέρεται να καθίσει στον πάγκο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως μετά και τη βαριά ήττα από τους Καταλανούς στη Μαδρίτη (4-0), η γκρίνια για τον Ράφα Μπενίτεθ απλώς... μεγάλωσε κι ο Τύπος έκανε λόγο για αντικατάστασή του, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ στήριξε την επιλογή του.

Η απάντηση πάντως του Γουαρδιόλα στους «μερένχες» ήταν πέρα για πέρα αρνητική. Δύσκολα θα μπορούσε να «προδώσει» τη μεγάλη αγάπη της Βαρκελώνης...