Πήγε με το όπλο στο γήπεδο!

Με το όπλο του πήγε στο Παμπελοποννησιακό 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Ένας 47χρονος ημεδαπός βρέθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΛ. Όμως, πήγε εκεί... ενισχυμένος, καθώς στο αυτοκίνητό του, που το είχε παρκάρει στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου, βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια. Γι' αυτό και συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ το όπλο κατασχέθηκε.

«Συνελήφθη, χθες (28-11-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει ο δράστης στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

Ο 47χρονος είχε αποκρύψει το πιστόλι σε τσαντάκι μέσης, στο χώρο αποθήκευσης (πορτμπαγκάζ ) του αυτοκινήτου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών», ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.