Προσπάθεια γεφύρωσης... (πληροφορίες)

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που πήγε χθες στο Τάσος Μάρκου ήταν μερικές μόνο εκατοντάδες. Η προσπάθεια σε κάποιες περιπτώσεις να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές με συνθήματα και τραγούδι δεν καρποφόρησε καθώς ήταν... αναιμική και χωρίς παλμό.

Ήδη οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ νιώθουν την διαφορά στα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως τους λείπει η ένθερμη υποστήριξη του κοινού.

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούσαν οι μερικές δεκάδες ανεγκέφαλοι ανάγκασαν την εταιρεία να πάρει δραστικά μέτρα. Δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να συνεχιστεί η απαράδεκτη συμπεριφορά που μόνιμα οδηγούσε την ομάδα στις δικαστικές αίθουσες. Από την άλλη η εικόνα στην κερκίδα στα τελευταία ματς σίγουρα δεν ταιριάζει στο ΑΠΟΕΛ που διαχρονικά στα στάδια η παρουσία των φίλων του ήταν εντυπωσιακή.

Αυτός είναι ο λόγος που όπως έχει ενημερωθεί το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια από άτομα που είναι κοντά στους οργανωμένους και που έχουν καλή σχέση με τους διοικούντες της εταιρείας να στήσουν γέφυρα επικοινωνίας για να αρχίσει ένας διάλογος με την ελπίδα πως στο τέλος θα βρεθούν οι λύσεις. Μοναδικό ζητούμενο η μαζική επιστροφή του κόσμου αλλά με την προυπόθεση πως η συμπεριφορά τους θα είναι κόσμια. Εντός των επόμενων 24ώρων όπως η ιστοσελίδα μας έχει ενημερωθεί πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις.