«Πολύ μεγάλη τιμή, ο Καβενάγκι δεν είναι όποιος κι όποιος»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «Άστρα», ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι ο Φερναντο Καβενάγκι τους ανέφερε ότι το αγωνιστικό πλάνο της Αγίας Νάπας ήταν πολύ καλό και δεν τους επέτρεψε να παίξουν σύμφωνα με τις δυνάμεις τους, εκθειάζοντας έτσι την δουλειά του Γιώργου Κοσμά.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για την ατάκα του Αργεντινού φορ, σχολίασε…

«Αυτή είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν το είπε όποιος κι όποιος, αλλά ένας από τους καλύτερους παίκτες που ήρθαν ποτέ στην Κύπρο.

Είδα το ΑΠΟΕΛ σε 3-4 παιχνίδια. Και σε ντέρμπι και σε Ευρωπαϊκά. Μελετήσαμε καλά τα ατού που έχει, κλείσαμε τον Καβενάγκι και τον Ντε Βινσέντι κατά κύριο λόγο, αλλά και τις πλαγιοκοπήσεις του Χαραλαμπίδη. Επίσης ξέραμε μέσω της πληροφόρησης που είχαμε ότι θα παίξει πίσω ο Αρτυματάς και αλλάξαμε σύστημα, αφήσαμε τους δύο επιθετικούς και παίξαμε με έναν, γεμίζοντας το κέντρο μας.

Μάλιστα αναγκάστηκα να αφήσω εκτός δύο βασικούς παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών, τους Φούσκο και Λαμπρόπουλο για να τους έχω με τον Άρη στο επόμενο παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι δεν έπαιξε το ΑΠΟΕΛ άσχημα, εμείς το αναγκάσαμε να παίξει έτσι. Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του Τιμούρ, ο οποίος προς τιμή του είπε ότι είχαμε καλή απόδοση, όπως και με την ΑΕΚ και ότι όποια ομάδα μας υποτιμήσει θα το πληρώσει».