Δύο στο πρώτο, δύο στο δεύτερο και άλλοι τρεις βαθμοί (Φώτος)

Άνετη επικράτηση για την Ομόνοια επί της Αγίας Νάπας στο ΓΣΠ, με τους "πράσινους" να κερδίζουν με 4-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος με Σέρινταν και Ασίς, ενώ στο δεύτερο ο Σκέμπρι σημείωσε άλλα δύο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκολ με το... καλησπέρα για την Ομόνοια. Εκτέλεση φάουλ του Μπεμπέ, κεφαλιά του Σέρινταν και 1-0 μόλις στο 3΄.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι "πράσινοι" πλησίασαν στο 2-0, όταν ο Μπεμπέ βρήκε τον Ασίς, με τον Πορτογάλο ωστόσο να μην μπορεί να βρει στόχο.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Μιλόγεβιτς εξακολουθούσε να υπερέχει και να "ψάχνει" κι ένα δεύτερο τέρματα, κάτι που κατάφερε με τον Ασίς στο 21΄, με τον αρχηγό του "τριφυλλιού" να μετουσιώνει σε γκολ την ασίστ του Μπεμπέ και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ομόνοια συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο 24΄ έχασε ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματά της, όταν η κεφαλιά του Ρουσιά έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κύπριου φορ στο 30΄.

Από εκεί και πέρα, υπήρξαν κάποιες φάσεις, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιηθεί το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Xωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησαν τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τις δύο ομάδες και κυρίως το "τριφύλλι" να έχει ρίξει στροφές.

Πέραν από μία κεφαλιά του Μπαντιμπάνγκα που απομάκρυνε προ του τέρματος ο Μπάμπα στο 58΄ δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης.

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Ασίς στο 67΄ και τον Χαφέζ στο 72΄.

Εν τέλει και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ομόνοια πέτυχε και τρίτο γκολ με το Σκέμπρι στο 89΄, με το Μαλτέζο να μετουσιώνει σε γκολ την ασίστ του Νούνο Ασίς, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκέμπρι με το δεύτερό του προσωπικό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Ράμος (87΄ Καρλίτος), Ρόμαρικ, Ρούνιε, Χαφέζ, Μαργκάσα, Μπεμπέ, Ασίς, Σέρινταν (61΄ Σκέμπρι), Μπαντιμπάνγκα (82΄ Φυλακτού), Ρουσιάς.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Σκόπλιακ, Ρέινολντς, Μάρκου, Άντολεκ, Γεωργίου, Κατσής, Μενσά (37΄ Μαχάττου), Μπάμπα, Λοϊζίδης, Κατσιατής (72΄ Α. Μουλαζίμης).

Κίτρινες Κάρτες: Ρέινολντς.

** "Κόπηκαν" 5.086 εισιτήρια.

** Στον αγώνα του Α΄ Γύρου είχε επικρατήσει η Ομόνοια με 2-1.

** Με το γκολ που σημείωσε ο Σέρινταν έφτασε τα 7 στο φετινό πρωτάθλημα.

** Με το γκολ που σημείωσε ο Ασίς έφτασε τα 6 στο φετινό πρωτάθλημα.

** Επίσημο ντεμπούτο για τον Καρλίτος με τη φανέλα της Ομόνοιας.

** Με τα γκολ που σημείωσε ο Σκέμπρι έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα.

** Διαιτητής ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Ανδρέα Ανδρέου, ενώ τέταρτος ο Θωμάς Μούσκος.