Πού είναι ο Ηλίας;

Με μια… χτυπητή απουσία πραγματοποιήθηκε η κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της  Εθνικής Νέων - U19, Ρένου Δημητριάδη.

Ο Κύπριος τεχνικός κάλεσε ποδοσφαιριστές για προπονήσεις, όμως από την κλήση του απουσιάζει το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που εδώ και δύο χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες ως βασικός στην Α’ Κατηγορία. Ο Ηλίας Γεωργίου…

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητες του και το όνομα του ήδη συζητείται σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια, όσον αφορά την μελλοντική του πορεία.

Εδώ και μια διετία, έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας σκοράρει και τρεις φορές. Μάλιστα έχει αγωνιστεί και έχει διακριθεί σε δύσκολα παιχνίδια, όπως με την Ανόρθωση στο «ΠΑΠ», με την ΑΕΚ ενώ στον αγώνα με την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» ήταν και αρχηγός της ομάδας του!

Ο συνδυασμός ταλέντου και εμπειρίας, που δεν έχει κανείς άλλος στην ηλικία του προκάλεσε απορίες. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην προπονητή του Γιώργο Κοσμά, μας ανέφερε ότι δεν είναι μόνο σε αυτή την κλήση που αγνοήθηκε η Ηλίας, αλλά δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ στην Εθνική Νέων, ούτε καν σε προπονήσεις που προσφέρονται για δοκιμές νέων προσώπων, εκφράζοντας και αυτός παράλληλα την απορία του για την αντιμετώπιση που έχει ο 18χρονος άσος.