Τρία γκολ, τρεις "χρυσοί" βαθμοί (Φώτος/Δηλώσεις)

Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά το "γύρισε" ο Ερμής που κέρδισε τον Άρη με 3-1 και ανέβηκε στους 27 βαθμούς, αφήνοντας τον Εθνικό στο "πλην 3". Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προηγήθηκε με τον Πρεντέσκου όμως ο Βασιλόγιαννης ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 51' ο Κεϊτά με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή και ο Γκονζάλες στο 74' "σφράγισε" το σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου.

H εξέλιξη...

- Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο δεκάλεπτο, αργός ρυθμός χωρίς φάσεις

- Τραγικά τα πρώτα 20 λεπτά από πλευράς θεάματος

- 26' ΓΚΟΛ 0-1 ο Άρης με εξ επαφής προβολή του Πρεντέσκου

- 38' Πρώτη ευκαιρία για τον Ερμή, σουτ του Ντίξον, δύσκολα ο Νουρεντινόσκι

- 40' Δοκάρι ο Γουίκς με προβολή και ο Κεϊτά στο "ριμπάουντ" εξ επαφής υπό πίεση θα αστοχήσει

- 43' Θεαματικό ψαλιδάκι του Ντίξον μόλις έξω

- 45+1' ΓΚΟΛ Ο Βασιλόγιαννης με μακρινό σουτ ισοφαρίζει

- 51' ΓΚΟΛ 2-1 Πέναλτι για χέρι του Θεοφίλου, εκτελεί ο Κεϊτά και γυρίζει το ματς

- 59' Ευκαιρία για τον Άρη μετά από λάθος του Παναγόπουλου, ο Κύπρου δεν μπορεί να σκοράρει από πολύ πλάγια

- 63' Σουτ του Ράνου, αποκρούει ο Παναγόπουλος

- 74' ΓΚΟΛ 3-1 οι γηπεδούχοι με δυνατό σουτ του Γκονζάλες εντός περιοχής

- Τέλος αγώνα

Ερμής: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης, Ντε Πίνα, Βασιλογιάννης (90' Κούρου), Σίργκι (83' Γιαγκουδάκης), Γουίκς, Κειτά, Χριστοφή, Λατορέ, Γκονζάλες, Ντίξον

Άρης: Νουρεντινόσκι, Θεοφίλου, Μποργκ, Οζίας, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Κυριάκου (46' Παχίπης), Πρεντέσκου (46' Γκούμπερατς), Κύπρου (78' Ράντι), Ράνος, Μαραγκουδάκης

Κίτρινες: - / Θεοφίλου, Κυριάκου

- Διαιτητής ήταν ο Νεόφυτος Νεοφύτου, βοηθοί οι Ανδρέας Π. Ανδρέου - Νίκος Καλησπέρας, τέταρτος ο Λεόντιος Τράττου και παρατηρητής ο Ιωάννης Χατζηιωσήφ.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δυο τεχνικοί στην συνέντευξη Τύπου:

Κώστας Καϊάφας: «Δεν ανταποκριθήκαμε στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ο Ερμής νίκησε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια. Από αύριο ξεκινούμε δουλειά για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Παρασκευής με την Πάφο. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα, το παιχνίδι έγινε σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο».

Νίκος Παναγιώτου: «Ευχαριστώ τον Κώστα Καϊάφα για τα συγχαρητήρια. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την πήραμε. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι κερδίσαμε. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή . Στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί το δικαιούμαστε».