(Αποκαλυπτικό) Ήρθαν για Ντλοβού, τους... γυάλισαν δύο 17άρηδες!

Τις προηγούμενες εβδομάδες, σκάουτερ που ενεργεί για λογαριασμό της Βιντεότον πραγματοποίησε ταξίδι στην Κύπρο, για μεταγραφικά θέματα. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έχει τις λεπτομέρειες…

Σκοπός του ταξιδιού του, ήταν να… κατασκοπεύσει τον επιθετικό της Ανόρθωσης Ντίνο Ντλοβού, παρακολούθησαν τους αγώνες με Άρη στο "Τσίρειο" (0-0) και ΕΝΠ στο "ΠΑΠ" (2-0) ωστόσο δεν εντυπωσιάστηκε από όσα είδε και δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωσή του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πήγε χαμένο το ταξίδι του αφού παρακολουθώντας αγώνα της ΕΝΠ U17, του… γυάλισαν δύο μικροί της Παραλιμνίτικης ομάδας. Ο Θεόδωρος Κολοκούδιας και ο Γιώργος Νικολάου, τους οποίους η Ουγγρική ομάδα θέλει να περάσει από δοκιμαστικά.

Ο πρώτος είναι σέντερ φορ και ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός, αμφότεροι βασικοί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν για την ομάδα του Πανίκου Σπύρου. Ήδη η Ουγγρική ομάδα έστειλε επίσημη πρόσκληση για να μεταβούν οι δύο νεαροί για δοκιμαστικά. Αυτό θα συμβεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μαζί τους στην Ουγγαρία θα μεταβεί και ο Πανίκος Σπύρου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και τον τρόπο δουλειάς της Βιντεότον.