Απειλείται ο 5χρονος που πήρε τη φανέλα του Μέσι (Βίντεο)

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή του 5χρονου αγοριού από το Αφγανιστάν, από τη μέρα που η συγκινητική ιστορία του πήρε τεράστια δημοσιότητα.

Ο μικρός Μουρτάζα που μεγαλώνει σε ένα φτωχικό χωριό στο Αφγανιστάν είχε μεγάλη αγάπη για τον Λιονέλ Μέσι. Έφτασε λοιπόν στο σημείο να φτιάξει μια φανέλα του Αργεντινού άσου καθώς η οικογένειά του δεν είχε τη δυνατότητα να του αγοράσει γνήσια.

Όταν η φωτογραφία του έκανε το γύρο του διαδικτύου, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ευαισθητοποιήθηκαν και του έστειλαν δύο φανέλες (μία της Μπαρτσελόνα και μία της Εθνικής Αργεντινής) του Μέσι υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον Αργεντινό άσο.

Λίγους μήνες μετά ωστόσο, η ζωή του Μουρτάζα έχει αλλάξει καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προσεγγίσει τον πατέρα του, ζητώντας του χρήματα και απειλώντας τη ζωή του μικρού γιου του.

Εξαιτίας των συνεχών απειλών, η οικογένεια Μουρτάζα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν βρίσκοντας καταφύγιο στο Πακιστάν, με την ελπίδα οι απειλές να σταματήσουν.

«Η ζωή μετατράπηκε σε βάσανο για εμάς», δήλωσε ο πατέρας του μικρού μιλώντας στο Associated Press και πρόσθεσε πως δεν ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν αλλά οι απειλές γίνονταν ολοένα περισσότερο σοβαρές.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που τον απειλούσαν ότι θα τον απαγάγουν για λύτρα, καθώς πίστευαν ότι ο Μέσι μαζί με τις φανέλες έχει στείλει και χρήματα στην οικογένεια του 5χρονου αγοριού.

«Πούλησα όλα μου τα υπάρχοντα και πήρα την οικογένειά μου μακριά από το Αφγανιστάν για να σώσω τη ζωή του γιου μου, αλλά και τη ζωή της υπόλοιπης οικογένειας», συμπλήρωσε ο άνδρας. 

Παρ΄ όλες τις δυσκολίες πάντως, ο μικρός Μουρτάζα ελπίζει ακόμα να συναντήσει κάποια στιγμή τον Μέσι, όπως τόνισε ο πατέρας του: «Ο Μουρτάζα ελπίζει ακόμα ότι μία ημέρα θα μπορέσει να συναντήσει τον ήρωά του, τον Μέσι».