Η παράδοση της... ένοχης σφυρίχτρας! (Βίντεο)

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας και την Ένωση Κυπρίων Αγροτών (Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ) , πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της σφυρίχτρας του αξέχαστου διαιτητή, Νίκου Ζλατάνου, από τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ομόνοια, το 1972, με τα γνωστά γεγονότα, σαν ένδειξη αποκατάστασης της αδικίας που έγινε τότε.

Την σφυρίχτρα χάρισε ο διαιτητής, Νίκος Ζλατάνος, στον υποψήφιο βουλευτή του ΑΚΕΛ, κ. Πανίκο Χάμπα, ο οποίος με την σειρά του, την παρέδωσε στον τότε Αρχηγό της Ομόνοιας, κ. Νίκο Χαραλάμπους.

Όπως ανέφερε ο κ. Χάμπας αφορμή για αυτή την πράξη μεταμέλειας υπήρξε μια τυχαία γνωριμία των οικογενειών τους. Η οικογένεια Ζλατάνου, ζήτησε βοήθεια για την εγγονή του τότε διαιτητή, και ο κ. Χάμπας την πρόσφερε απλόχερα.

Ο κ. Χάμπας μάλιστα όπως αποκάλυψε γνώρισε στον Νίκο Χαραλάμπους τον γιο του διαιτητή Ζλατάνου, Σωτήρη, και όλοι μαζί δείπνησαν στο σπίτι του παλαίμαχου παίκτη της Ομόνοιας. Ο Σωτήρης Ζλατάνος, που είναι φανατικός ΠΑΟΚτζής ήταν τόσο ενθουσιασμένος από την όμορφη βραδιά που στο τέλος φώναξε…

“Καζαντζίδης, ΠΑΟΚ και Ομόνοια”!

Δείτε μέσα από την κάμερα του kerkida.net την τελετή όπου παραδόθηκε το… όργανο του εγκλήματος.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαραλάμπους...

Οι αποκαλύψεις του κ. Χάμπα και η παράδοση της… ένοχης σφυρίχτρας